A legszexisebb ajándék

Soha nem gondoltam volna, hogy így fogok örülni, hogy egy igazán hasznos, és szexi ajándékot vásárolhatok, a feleségemnek ajándékba. Ez hete volt a születésnapja, és sokáig tanakodtam, hogy mit is adhatnék neki, hiszen hiába kérdeztem, azt mondja mindig, hogy neki megvan mindene.

A barátnőjét, Katát kértem fel, egy kis nyomozásra ez ügyben, hogy mit is vásároljak neki? Finoman puhatolózott, hogy nehogy gyanús legyen, a kíváncsisága.

Egyik nap, azzal jött haza, a párom, Anna, hogy elmenne hétvégén kicsit csajos, vásárlós, nézelődős délutánra, a barátnőkkel. Mondtam is neki, semmi akadálya, én úgy is horgászást terveztem a fiúkkal, de akkor nem fog itthon unatkozni egyedül. Persze Kata ötlete volt, hogy menjenek csavarogni, így jobban ki tudja puhatolni, hogy mi is lenne a megfelelő ajándék.

A megfelelő terv

Jött a hétvége, én pakoltam a horgász felszerelésemet, ő pedig ment a csajokkal, ahogy megbeszéltük.

Persze, mikor hazajött, beszámolt pár apróságról, miket láttak, és hogy nem tetszett neki semmi sem! Gondoltam is, hogy az én feleségem, mikor lett ilyen finnyás, hogy nem tetszik neki semmi sem, de ráhagytam, gondoltam, ez valami női szeszély. Még jó, hogy itt jött képbe Kata, mert felhívtam, hogy nem találtak semmi? Ő meg egész litániát adott elő, hogy miket néztek, és hogy mennyi miden tetszett Annának, csak semmit nem akart vásárolni, mert mindenre sajnálja az árát. Pedig nem élnek rosszul, nyugodtan vehet magának bármilyen ruhát, vagy cipőt. Ő mégis szerény, de ha szükséges kinyitja a száját.

Kész listát kaptam, hogy mikre vágyik Anna: Új hajszárító, ezt személytelennek gondolom, nem egy szülinapi ajándéknak.

Mégis, legjobban, azt gondolta, hogy egy fekete piros motoros bőrruha tetszett neki a legjobban.

Tudtam, hogy ez elég különleges lesz neki, már csak a méret kellett nekem, de volt olyan rafkós Kata, hogy próbáltak is. Hogy tudta rávenni? Nem tudom, mert ő amúgy sem szeret próbálgatni.

Megbeszéltük, hogy másnap ebéd szünetben gyorsan találkozunk, a boltnál, hogy meg tudjam venni gyorsan, a megfelelő ajándékot, a megfelelőméretben.

Mivel jön a tavasz, és szeret velem motorozni, hasznos is lesz számára.

A boltban mikor megláttam a ruhát, az én szavam is elállt, nagyon dögös ruha, nem csodálkozom rajta, hogy ez tetszett neki. Amúgy is a piros az egyik kedvencszíne.

Jól becsomagoltam, jónagy dobozba, hogy gyanút se fogjon. Persze, hogy ne legyen feltűnő, néha nyaggattam, hogy mit szeretne, mit vegyek neki?!

 

Végül, egy szál vörös rózsa kíséretében adtam oda neki az ajándékát. Kibontva jót mosolygott, az ajándékon, de nagyon örült is neki. Gyorsan fel is próbálta,hogy az a méret-e az,és hogy nekem is megmutassa. Hát elhihetitek, biztosan az én feleségem, a legdögösebb motoros nő!