Csendben nem jó, mindig szóljon a rádió

Az irodánkban mindig szól a rádió, nem tudok egész nap csendben ülni, kell egy kis háttérzene, pont annyi, hogy feldobjon minket, de még nem legyen zavaró, a munkában ne hátráltasson a hangereje. Mindig megbeszéljük, hogy mely állomást fogjuk hallgatni, így a zene ízlések mindig keverednek, engedünk a másik stílusának. És jó is, hogy nem csak modern tánczene szól, hanem a régebbi korok klasszikusai is feltűnnek a repertoárban. De ami a legfontosabb, hogy a rádió hallgatás közben nem csak zenét tudunk meghallgatni, hanem első kézből tudunk értesülni a napi eseményekről a hírekben. A legnagyobb rádiósunk mégis Edina kolléganőnk, nála szól mindig, mi csak a szobai dj -nek nevezzük, nagyon kedveljük őt, ezért születésnapjára mindig meglepjük valami kis aprósággal, amire úgy gondoljuk a többi kollégával, hogy szüksége lehet, és örülne is neki.

De a legutóbbi ilyen alkalomkor már nagyon ötlettelenek voltunk, ezért az internet segítségét hívtuk, mivel a szobában nincs sok időnk böngészni a honlapokat, míg Edina nincs a helyen, ezért valamilyen gyors megoldásra lett szükségünk, és amilyen szerencsénk volt a kollégáimmal meg is találtuk azt a honlapot, ahol mindent egy helyen el tudunk intézni.

Annyi fogalmunk volt az ajándékról, hogy valami kisebb meglepetést szeretnénk, tudjuk, hogy sokat vezet és szeret is vezetni, valamint, hogy mindig valakivel beszél telefonon. Azért ilyen témakörben kezdtünk gondolkodni. De nem is kellett nagyon törnünk a fejünket, azalatt a kis idő alatt, amíg Edina kiugrott a szobából, mert az a remek oldal, amit találtunk, formabontó módon kezeli az ajándék fellelését, és megrendelését.

Az oldalhoz tartozik, egy remek leírás, hogy mit kinek ajánlanak, milyen alkalomra. Már ez segítség tud lenni az érdeklődők számára, akiknek nincs sok idejük. Amikor pedig ötletük sincs, azon is tud segíteni ez a remek oldal. Egy kis kérdőív kitöltésével, mely az ajándékozott néhány ismérvére kíváncsi, miszerint, hány éves, milyen nemű, mi lehet az ünnepelt hobbi tevékenysége, vagy az, hogy milyen alkalomra szánják az ajándékot. Maga az oldal elve nagyon tetszetős volt számunkra, mivel az ajándék válogatással töltött időnk és a neves napig hátralévő idő is nagyon szűkös volt.

Ez a remek oldal leszűrte az ajándékokat és azon az elven működik, hogy összeszedi a legjobb ajánlatokat, melyekre a találatok után, odairányít, és ott az érdeklődő meg tudja vásárolni.

Rendkívül hasznos ez annak, aki kevesebb energiát és időt szeretne feláldozni az ajándék vásárlásra.

Mi szűrt, vagy ajánlati körünkben benne volt az is amire, első körben gondoltunk a kollégákkal.

Miszerint mobil tartozékot fogunk venni. A mobil tartozék szuper ajándék egy olyan személy számára, aki egész nap nyomkodja a telefonját, legyen szó az irodában vagy autóvezetés közbeni használatról, természetesen ott kihangosított állapotában használva a készüléket. A mobil tartozékok tárházával találtuk szembe magunkat, itt volt egy kis tanakodás, hogy mit is válasszunk a kolléganőnk számára, de hamar eldöntöttük, hogy egy autós mobiltartót fog kapni. Eldöntöttük, de előtte összehasonlítottuk a hasonló paraméterekkel rendelkező tárgyakat, hogy a legjobbat kapjuk ár érték arányában. Szerencsére ez a remek honlap a vásárlás megkönnyítése érdekében, minden termékét fényképpel látja el, és rendkívüli termékleírást is alkalmaznak, hogy vásárlóik, a lehető legjobban legyenek informálva, és ezzel nem titkolt módon még a vásárlást is ösztönzik, hogy minél előbb megvételre kerüljön a kinézett termék.

Nálunk is így történt a kiválasztott mobil tartozékra rákattintottuk, elolvastuk, hogy mennyire kiváló minőségű, majd tovább haladtunk arra az oldalra, ahol meg is tudtuk rendelni.

A kiszállítással és a mobil tartozékkal semmi gond nem volt, azt a minőséget kaptuk meg, amit a képek alapján elképzeltünk. Azóta is nagyon nagy szeretettel beszélünk erről az oldalról, és büszkeséggel tölt el, hogy gyorsan, egy helyen megoldva, olyan ajándékot tudtunk venni kolléganőnk számára, amit azóta is használ, valamint nem jött rá a ténykedésünkre, mivel annyira gyorsan ki tudtuk választani, és meg tudtuk rendelni.