Érkezik a baba a családba!

Szandra, a húgom kommunikáció szakon végzett az egyetemen tavaly és azóta egy helyi kis rádiónál helyezkedett el kommunikációs asszisztensként. Nagyon odavan a munkájáért, sokszor a szabadidejét is rááldozza és inkább bent marad tovább, csak hogy egy-egy projekt elkészüljön időre, szóval igazán lelkiismeretes. A munkahelyén ismerkedett meg Lacival, akivel – tudom, elég klisés – azonnal egymásba szerettek. Már össze is költöztek és nemrég derült ki hogy Szandra babát vár. Nagy volt az öröm, de a szüleink azért aggódtak kicsit, túl korainak érzik ugyanis a baba érkezését, hisz a húgom épp hogy csak betöltötte a 21. életévét. Szerintem Lacival nagyon összeillenek és látom rajtuk, hogy szeretik egymást, nem értem, anyáék miért aggodalmaskodnak, felnőtt emberek mindketten és dolgoznak, jó helye lesz a kis jövevénynek a családban.

Ahogy teltek a hónapok és Szandra hasa is egyre csak gömbölyödött, eljött az idő, hogy bevásároljanak az érkező csöppségnek minden fontosat. Előbb kialakításra került a gyerekszoba, majd a ruhák, kiegészítők, pelenkák következtek, a végére már csak a babakocsi maradt, lényegében az egyik legfontosabb dolog. Mivel a húgom nagyon kényes a minőségre, nem akart valami gagyi tákolmányt venni, mindenképpen egy megbízható, színvonalas kocsit szeretett volna. Ez ügyben sok mindent körbekérdeztünk mi is, hátha valaki tud ajánlani egy jó üzletet. A szomszédunkban is nemrég született egy kisbaba és valamelyik nap, mikor láttam Kittit, a baba anyukáját felfelé jönni a lépcsőházban a gyerekkel, megkérdeztem tőle, hol vették a babakocsit, mert nagyon szép. Kiderült, hogy a BabaVerda Áruház árul ilyen gyönyörű kivitelezésű darabokat, azonnal írtam is Szandinak, hogy nézze meg őket.

Este a húgom áthívott magukhoz, hogy segítsek nekik kiválasztani a tökéletes járművet. Lacival már a kanapén ülve böngészték az oldalt, mikor odaértem hozzájuk. Rögtön azzal fogadtak, hogy nagyon jó tipp volt ez a BabaVerda, mert egyszerűen nem tudnak dönteni, nagy a választék, könnyen kezelhető az oldal és minőségi kialakítású. Mivel otthon én nem néztem meg külön, csak ott szembesültem vele, hogy milyen jó ajánlást adott Kitti. A dizájnos megjelenés miatt nagyon modern benyomást keltett, látszott, hogy sokat foglalkoztak a megtervezésével. A márkák szerinti csoportosítás nagyon jó ötlet, így ha az ember előzetesen hall egy jó márkatippet – például Szandráék a Coletto-ról hallottak sok jót – így tud konkrétabban is keresni. Az olcsó babakocsik terén az oldal nagyon viszi a prímet, mert a korrekt árak mellé minőség és garancia is társul. A Coletto márkára rákattintva sokféle babakocsit láthattunk, Szandráék sokáig időztek az oldalon, míg végül sikerült kiválasztani egyet, ami mindkettejüknek tetszett. Nekem is kikérték a véleményem, de a húgom ízlésével nehéz vitatkozni, mert közel tökéletes, szóval én is áldásomat adtam rá. A részletes leírásnak köszönhetően teljes körűen tájékozódhattak a vásárolni kívánt termékről, egy videó is volt az oldalon, ami bemutatta a járgányt és véleményeket is olvashattak róla korábbi vásárlóktól. Miután leadták a rendelést, kaptak visszaigazoló e-mailt és már nem volt más dolguk, csak várni.

Pár nap múlva már vitte is nekik a futárt a csomagot, elkezdődött az összeszerelési láz. Az útmutatónak köszönhetően nem kellett sok időt rászánni, hamar meglett. Az állítható magasság miatt Szandi és Laci is könnyen tudta tolni, pedig van köztök körül-belül 20 centi különbség.

Szandi az utolsó hónapig dolgozott még a rádiónál, majd mikor már nagyon fáradékony lett és megterhelő lett számára a bejárás, a főnökétől- akivel nagyon jóban voltak – otthonról is végezhető háttérmunkát kapott, mert nem akarta elveszíteni az egyik legjobb alkalmazottját. Ennek a lánynak nem csak a BabaVerdás babakocsija jó, hanem a munkahelye is!