Veszélyes az emberi parazitákra

Férgek makréla

Tartalom

  Szeptember férgek makréla Ikra helyett undorító dolgot talált a bolti halban — videó Friss helmint tabletta neve vett a helyi Auchanban egy lengyel férfi, és amikor otthon kibelezte őket, a halak béltartalma megmozdult a konyhapulton.

  férgek makréla

  Szeptember 2. Ajánlom A lengyel Marcin Dobas csak egy friss halból készült vacsorát férgek makréla volna, helyette élete egyik legundorítóbb dolgával találkozott.

  férgek makréla top féreg jogorvoslatok

  Egész, frissen fogott makrélákat vásárolt a lengyelországi Lomiankiban lévő Auchan halpultjánál, amit otthon maga pucolt meg. A hasüreg felvágása után a konyhapultra buggyanó béltartalom egyszer csak megmozdult.

  férgek makréla széles spektrumú tabletták a paraziták számára

  Mint később kiderült, fonalférgek voltak a halban. Igen gusztustalan videó, csak erős gyomrúak kattintsanak.

  férgek makréla

  Marcin felvette videóra a tekergőző férgeket, és feltöltötte a közösségi oldalára. Majd a halakat férgestül visszavitte az áruházba, ahol természetesen visszavették, és kárpótolták a lengyelt.

  képek a parazitákról az emberi székletben helminth gyertyák

  Az áruház szóvivője a Dailymailnek  elmondta, hogy a halak is szigorú állatorvosi ellenőrzés után kerülnek a pultba, de mindig van kockázata annak, hogy a tengerekből és óceánokból fogott nyers halban fonalférgek élnek. A férges halak húsa megfelelő hőkezelés után ehető.

  férgek makréla

  Tetszett a cikk?