További ajánlott fórumok:

Lefolyo fergek

Tartalom

  parazita tabletta vietnam

  A dugulást okozhatják nagyobb ételdarabok, letapadások, kemikáliák, összegyűlt hajszálak. Ilyenkor először a megszokottnál lassabban folyik le a víz, később azonban már teljesen eldugulhat és használhatatlanná válhat a konyhai, vagy fürdőszobai, lefolyóval rendelkező berendezés. Milyen veszélyei vannak az eldugult lefolyónak?

  nem toxikus gyógyszer a paraziták számára a férgek kiküszöbölése az emberek tünetei esetén

  Baktériumok megtelepedése Biztosan már te is tapasztaltad, hogy amikor eldugul a lefolyó, annak egy idő után van egy bizonyos lefolyo fergek is. Ezt a szagot nem csak a lerakódott szennyeződés okozza, hanem az ezen megtelepedő, és elszaporodó baktériumok is, amik amellett, hogy kellemetlen közérzetet keltenek az emberben a saját otthonában, még komoly betegségeket is előidézhetnek. Rovarok elszaporodása A csatornában előforduló élőlények — mint a csótányok, férgek, vagy ezerlábúak — képesek közlekedni a lefolyócsövekben minden irányban, és ezt gyakran meg is teszik.

  férgek gyermekkezelési tünetei

  Egy jó állapotú, tiszta lefolyócsőben nincs mi vonzza a rovarokat, azonban a lerakódásokban található szerves anyagok táplálékul szolgálnak számukra. Így akár a lakásban is elszaporodhatnak ezek a nem kívánatos élőlények.

  Visszafordíthatatlan dugulás A mosogatók, mosdókagylók általában 40 — 50 mm átmérőjű csővel rendelkeznek, de fontos tényező a kialakítás is, a kanyarok, lefolyo fergek hosszan vezetett lefolyo fergek növeli a dugulás kialakulásának esélyét.

  Megfelelő kezelés nélkül, az évek során a cső keresztmetszete olyan mértékben beszűkülhet a lerakódásoktól, hogy végül elég egy kisebb szennyeződés egy komolyabb dugulás kialakulásához. Egy ilyen szintű dugulás, olyan károkat  tud okozni a lefolyóban, hogy nem csak szakember segítségére lesz szükség, de előfordulhat, hogy a vezetékek kicserélésére is, ami nem egy lefolyo fergek megoldás.

  lefolyo fergek

  Hogyan tehetsz ellene? A lefolyó eldugulásának megakadályozásában elsődleges szempont a megelőzés. Figyelj rá, hogy ne kerüljön a lefolyóba lefolyo fergek, haj- vagy szőrszálak, ne öltsd bele a zsírt, olajat.

  lefolyo fergek szalagféreg kiutasító szer

  Érdemes beszerezni egy műanyag lefolyó szűrőt, amely megakadályozza a fizikai szennyeződések lefolyóba jutását, valamint már a dugulás legkisebb jelénél használj Búvár lefolyótisztítótami szakszerűen megelőzi a nagyobb bajt. Oszd meg!