Már ezer éve a rádiónál dolgozok … de most a kézkrémem miatt majdnem lecsúsztam egy interjúmról

Egy rádiónál dolgozok a fővárosban. A délutáni kívánságműsor műsorvezetője vagyok és imádok ezt csinálni. Ez a szakmám és a hobbimnak is mondhatom, mert nagyon élvezem ezt a dolgot.  Szerencsésnek tartom magam, mert nem sokan foglalkozhatnak olyannal, amit szeretnek csinálni és azt mondják, hogy az a jó, ha úgy érzed, hogy nem dolgozol és én a rádiónál pont így érzem magam. Ez számomra szórakozás inkább, mintsem, hogy munka.

A múltkor azonban éppen kint különböző helyszíneken állomásoztunk a rádióval a műsor keretein belül. A hallgatóinknak nagyon sokszor hirdetünk meg valamilyen versenyt, aminek keretei között ők nyerhetnek valamit. Ilyenkor sok különféle felajánló keres meg minket, aki a termékével támogatja a műsorunkat.

Így történt ez a múltkor is, amikor egy kis tisztasági csomag érkezett hozzánk, amit aztán valaki szerencsés meg is nyert. Ilyenkor természetesen mi is megnézzünk, utánajárunk, hogy milyen ajándékkal is van dolgunk.

kézkrém

A kis doboz tartalma egy sampon, tusfürdő, testápoló, hajbalzsam és egy körömvirágos kézkrém volt. Mivel akkoriban nagyon ki volt száradva a kezem és csak jókat olvastam róla, amikor kicsit böngésztem az interneten, úgy döntöttem, hogy magam is kipróbálom. Hidratáló hatású a krém. Ápolja a bőrömet és az is kiderült, hogy nem csak a kézfejnek, hanem a körmöknek is nagyon jót tesz. Elolvastam a felhasználási feltételeket is. Még egy pozitívum, hogy pillanatok alatt, de tényleg nagyon gyorsan felszívódik, így nem kell sokat várnom, a munkahelyemen is bátran használhatom, mert nem hátráltat semmiben. Azonban a múltkor elfelejtetem, hogy kell készítenem egy interjút és épp előtte kentem be a kezemet és mondták, hogy így ne fogjam meg a mikrofont, pedig nem hitték el nekem, hogy nem lesz a kezemtől zsíros, mert ez nem egy olyan krém, úgyhogy majdnem lecsúsztam róla, de szerencsére, mivel mint mondtam, nagyon gyorsan felszívódik, így el tudtam készíteni az interjút a kezem pedig nagyon puha lett.

A rádiónak köszönhetően már az ország rengeteg városában és településén jártam. Ide tartozik például többe között Dombóvár, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Kecskemét, Solymár, Mogyoród, Mosonmagyaróvár, Szeged, Kaposvár, Mágocs, Bikal, Miskolc, Nyíregyháza, Bóly, Békéscsaba, Tatabánya, Zalakaros , Zalaegerszeg és még sorolhatnám. Igazi országjáró lettem. De nem csak ezt köszönhetem, a sok utazást köszönhetem a munkámnak, hanem sok új barátot, akik ott ismertem meg, kedves embereket, történeteket, nem mellesleg szuper jó zeneszámokat is természetesem, hanem az én kis drága puha kezeimet is meg azt a kézkrémet, ami miatt ilyenek lettek a kezeim. Így már nincs gondom télen akkor sem, ha otthon felejtem a kesztyűmet, mert nem szárad ki a bőröm és nem sebesedik ki. Nem mellesleg a krémnek az illata is nagyon kellemes, szóval tényleg csak jót tudok róla elmondani.

Szerencsés  az a hallgató, aki ezt a tisztasági csomagot megnyerte, amely ezt a kézkrémet is tartalmazta többek között, mert teljesen meg vagyok győződve arról, hogyha szüksége van valamilyen krémre, akkor ezt használja és teljesen biztos, hogy neki is száz százalékosan bevált. Gondolom a többi készítmény is hasonlóan jó hatással bír, így nem csoda, hogy nagyon sokan jelentkeznek a rádióban a játékainkra, mert a felajánlóink mindig nagyszerű nyereményekkel látják el a hallgatókat.