Megláttam a fülbevalóját, és annyira szép volt, hogy meg kellett dicsérnem..

Múlt héten vacsora készítés közben hallgattam a rádiót. Mindig ezt szoktam csinálni, egyszerűen valamiért megnyugtat. Este, nyugiban, zenehallgatás közben főzni. Ez a napi terápiás rutinom. Jól tud esni egy kis zenehallgatás.

Tudni kell rólam, hogy zeneiskolába jártam fiatal koromban, úgyhogy nagyon szoros a kötődésem a zenéhez. A kórusban a mezzo oszlopos tagja voltam. Ráadásul többször is behívtak minket felvételre a rádióba. Többször is készült velünk interjú, az egyik például Szabadkán.

Az egyik ilyen rádiós adás után beszélgetésbe elegyedtem egy lánnyal, akinek volt egy gyönyörű swarovski kristályos fülbevalója. Annyira illett a szeméhez az a kék kristály, hogy nem bírtam ki, hogy ne dicsérjem meg.

Beszélgetésbe elegyedtünk, és egyből el is elmesélte, hogy az ekszerwebshop.hu oldalról rendelte, és hogy mennyire imádja, szinte minden nap ezt hordja, mert illik a legtöbb ruhájához.

Megvitattuk azt is, hogy mennyire jó, hogy divatba jöttek a swarovski ékszerek, mert így viszonylag jó áron tudunk venni egy minőségi, mutatós darabot. Azt is megtárgyaltuk, hogy mindketten inkább az ezüstöt szeretjük, bár mint kiderült mindkettőnknek van több arany ékszere is.

Meséltem neki, hogy nemrég a szülinapomra kaptam anyától egy fehérarany, cirkónia köves opál gyűrűt.

Mutattam is neki képet róla, teljesen el volt ájulva tőle. Annyira jól elbeszélgettünk, hogy végül megbeszéltük, hogy majd hazaérve bejelöljük egymást, folytatjuk online a beszélgetést, és ha lesz fent a neten felvétel, a rádiós interjúinkat is átküldjük egymásnak.

Nemrég volt szülinapom. Anyától kaptam egy opál gyűrűt, és egy ezüst swarovski kristályos nyakláncot. A medál ezüst volt, és a rajta lévő kő szivecske alakú. Annyira örültem, hogy ékszert kaptam ajándék gyanánt. Egyszerűen imádom az ékszereket.

Sajnos nincs annyi, mint amennyivel elégedett lennék, de egy-egy ezüst darabot szinte bármihez fel lehet venni, szóval nem panaszkodhatom azért.

Ráadásul ez az opál gyűrű és ez a szivecskés ezüst nyaklánc is szuper jól harmonizál egymással. Azt hiszem ez a szett tökéletes lesz mindennapos használatra.