Húsz éve jelent meg az első PC-s vírus - HWSW

Pc fergek, Vírus, zsarolóprogram, féreg, trójai: így működnek a kártevők

Tartalom

  • Fogalom: Olyan szoftver vagy szoftverrész, mely nem kívánt hatásokat végez a számítógépen, és önmagát sokszorosítja.
  • Vírusok - Mi a féreg?
  • A vírus, a kémprogramok és a féreg megelőző karbantartása - HU
  • Fereg ellen
  • Nevezze 3 tablettát a férgektől

  Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, pc fergek a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e. Segíts megbízható forrásokat találni az állításokhoz!

  pc fergek

  Lásd még: A Wikipédia nem az első közlés helye. Míg azonban a vírusok más végrehajtható programokhoz vagy dokumentumokhoz kapcsolódnak hozzá illetve válnak részeivé, addig a férgeknek nincs szükségük gazdaprogramra, önállóan fejtik ki működésüket.

  Vírus, zsarolóprogram, féreg, trójai: így működnek a kártevők Justin Viktor február Megmutatjuk, pontosan hogyan támadnak az elterjedt kártevők, és mit tehetünk ellenük. Hirdetés Nincs egyszerű dolga annak, aki IT-bestiárium összeállítására vállalkozik, hiszen csak a számítógépek épségét fenyegető programok közül több tucatnyi különböztethetünk meg.

  A férgek gyakran a számítógép-hálózatokat használják fel terjedésükhöz. Terjedéséhez a BSD Unix -ban található programhibákat használta fel.

  az emberek biztonságos tisztítása a parazitáktól

  Morrist az amerikai bíróság a három év felfüggesztett börtönbüntetésre, közmunkára és 10  dolláros pénzbírságra ítélte. Az önsokszorosításon kívül a féreg sokféle dologra beprogramozható, például a fájlok törlésére a gazdarendszeren, vagy önmaga elküldésére e-mailben.

  típusú helminták és betegségeik a gyermekek férgeinek kezelése

  Az újabban megfigyelt férgek több végrehajtható állományt is visznek magukkal. Még valódi ártó szándékú kód nélkül is súlyos fennakadásokat okozhatnak, csupán azzal, hogy sokszorozódásuk kiugróan magas pc fergek forgalmat generálhat.

  Például a Mydoom féreg terjedése csúcsán világszerte észrevehetően lelassította az internetet.