Kapcsolódó cikkek

Érmék érdemes. Érdemes gyűjteni a régi pénzeket?

milyen típusú férgek vannak az emberi testben

Numizmatika: hogyan lehet hatalmas pénzeket keresni régi érmékkel? Ennek lényegege, hogy a bankból átvett, érmehengerbe rendezett érmék átválogatásával olyan pénzre is lehet bukkanni, ami jóval érmék érdemes ér a névértékénél — írja a CNBC. Megan Green azután kóstolt bele ebbe a sajátos hobbiba, miután egy YouTube videón megtekintett egy összeállítást, ahol egy ben kiadott, Washington arcképével készült 25 centest 35 ezer dollárért 10 millió forint adtak el, mivel egy pénzverdei hiba miatt az ekkor kiadott érméket nem egy üres alapra, hanem kanadai negyeddollárosra gyártották.

IllusztrációForrás: Shutterstock Megdöbbentett, hogy valaki ennyi pénzt kiadott egy negyeddollárosért" érmék érdemes nyilatkozta a texasi nő a Coin World weboldalnak, ami a numizmatikusok híreivel érmék érdemes.

Mibe és mikor érdemes pénzt fektetni? - 2018.01.31.

Green ben vásárolta meg az első érmetekercsét a helyi banktól, érmék érdemes hónapokig tartó keresgélés után talált rá az érmegyűjtők Szent Gráljának is nevezett S Doubled Die Obverse érmére, ami a San Francisco-i pénzverdében készült. Az Érmeosztályozási Szolgáltató hitelesítette az érmét és 24 ezer dollárra 7,2 érmék érdemes forint értékelte azt. De egy jobb állapotban lévő darabért akár 75 ezer dollárt 22,7 millió forint is el lehet kérni — állítja James Bucki, a The Spruce Crafts érmeszakértője.

érmék érdemes

Donn Pearlman, a Professional Numismatists Guild ritka érmék és papírpénzek nonprofit szervezetének szóvivője elmondta, hogy ez a módszer nem csak a pénzkeresésről szól, hanem a kincsvadászat izgalmáról is.

IllusztrációForrás: Shutterstock Például ban érmék érdemes kiváló állapotban fennmaradt S Doubled Die Obverse érme — amit szintén egy összehengerelt csomagban találtak — ezer dollárért 38,2 millió forint kelt el a Heritage Készítmények emberi férgekhez árverésén, ami a világ legnagyobb érmékkel foglalkozó aukciója. Ráadásul ehhez a hobbihoz nincs szükség nagyobb befektetésre sem, mert a névértéken megvásárolt rolnizott negyeddollárosok átnézésére csak szabadidőre van szükség.

a leghatékonyabb széles spektrumú antihelmintikum helmint eltávolító