Hogyan kell használni a zmodelert?

Strongyloidosis konzol. Széles szalaggal, Drontal fereghajto

Tartalom

  Termékelőnyök A dupla konzolos vágófej 90 cm átmérőjű rönköt is képes kettéfűrészelni, ami ideális megoldássá strongyloidosis konzol közepes és nagy rönkök fűrészelésére.

  szivfereg vedelem immunválasz a helmint parazitákra

  A 22 kW-os villanymotor alapfelszerelés, de 30 kW-os motorral is választható. A számítógépes vezérlés és a megemelt gépkezelői vezérlőpult lehetővé teszi, hogy egy ember működtesse az összes fűrészelési és rönkkezelési funkciót, úgy, hogy széles szalaggal átlátja a munka minden részét.

  strongyloidosis konzol orsofereg angolul

  A WBes 19 cm-es HMI érintőképernyőt kapott, ami minden fontos információról tájékoztatja a gépkezelőt. Az egyik legnépszerűbb funkció az Auto-Cut lehetőség, amely megjegyzi a rönk elejének és végének a pozícióját, és megakadályozza, hogy a vágófej átlépje a rönk bármelyik végét széles szalaggal.

  gyermekek férgek kezelik az embereket talaj által terjesztett helmint

  Ennek eredményeképpen a gép több időt tölt fűrészeléssel. Az új deluxe botkormányokkal a gépkezelő pontosan tudja vezérelni az összes fűrészelési és rönkkezelési funkciót, lehetővé téve az arányos hidraulikasebességvezérlést strongyloidosis konzol. A gép talpazata rendkívül stabil, akár 6 tonnás rönköket is elbír.

  • A férgekre utal
  • Széles szalaggal, Drontal fereghajto
  • beszélgetések - Kozmetikus
  • Máj méregtelenítő kiegészítők ezek működését
  • Helminták viszkető bőr
  • Bél féregtelenítés embereknél

  A gép széles szalaggal dupla C-csatornás acélgerendák teszik ki, melyek mm magasak és mm szélesek. Az összes hidraulikus széles szalaggal — mint például a pasziánsz táj kialakítása, láncos fordítók, meghajtott görgők — modulárisak, szükség esetén elszállíthatók más helyszínre.

  strongyloidosis konzol giardia blood in stool

  A Wood-Mizer továbbá behordók, vágóasztalok és egyéb kezelőberendezések széles választékát kínálja a WBes fűrészgéphez. Tetszett a cikk? Lásd még.