Fokhagymával féregteleníthetem a galambomat?

Galamb feregtelenites, arkadiaradio.hu - G-Portál

Tartalom

  trichocephalosis morfológia

  Szakember Rácz Sándor díszmadártenyésztő Kérdés Üdvözletem. A galamboknak adok 1 héten 1 nap egy turmixot ami 2 fej foghagyma összeturmixolva 1 fej vöröshagymával galamb feregtelenites összekeverve 0,5 liter almaecettel. Rendszeres táplálék kiegészítőként használhatók, de erős fertőzés esetén nem váltják ki a gyógyszeres kezelést.

  a férgek neve az emberi gyomorban

  A Jolovit megfeleő összetételű multivitamin készítmény, de kellemetlen íze miatt nem igazán kedvelik a madarak. Ezért jó a több napos itatás, mert egy napos esetén inkább hajlamosak szomjazni.

  galamb feregtelenites szárított gyümölcsök giardiasissal

  Javaslom heti nap probiotikumos víz itatását, a Laktiferm nevű készítmény például kiváltja a Jolovitot is, a madarak pedig szeretik, mivel szőlőcukor a vivőanyaga. A fürjek, házigalambok elsősorban magevők, így a száraz mag, illetve granulált táptakarmány áztatott, csírás és félérett magokkal, zsenge borsóval, kukoricával egészítendő ki. Etethető többek közt sárgarépa, alma reszeléke is, de, hogy mennyire fogják fogyasztani a galamb feregtelenites, az teszteléssel fog kiderülni.

  hírek promóciója

  A téli időszakban érdemes kerülni a túl változatos táplálást, mert, ha úgy érzik a madarak, hogy elmarad a vegetációs időszak az hosszútávon a tenyészeredmények romlásához fog vezetni.