Mi ez? | Magyar Akvakertész Fórum - Hungarian Aquascaping Community

Grindal fereg

Tartalom

  grindal fereg

  Grindál féreg Enchytraeus buchholzi kultúra oltás Grindál féreg - Enchytraeus buchholzi A grindálféreg 0,5 cm hosszú, nagyon vékony, fehéres féreg, a televényféreg trópusi rokona.

  A grindált kis bádog- vagy műanyag dobozokban sokan tenyésztik. Lényeges, hogy a doboz ne engedje át a vizet. A dobozba táptalajnak tőzeget rakunk cm rétegben, s azt mindig nedvesen grindal fereg tartani.

  diphyllobothriasis típus fereg fejben

  A tőzeg fölé üveglapot kell tenni, és az egész sűrű szövettel le kell takarni, elsötétíteni. Melegigényes féreg, amelyet °C között lehet csak jól szaporítani.

  grindal fereg paraziták típusú ételek

  Melegigényessége miatt az akvaristák sokszor a szekrény tetején helyezik el a grindáltenyészeteket. A férgeket ugyanazokkal az ételmaradékokkal etethetjük, mint a televényférgeket. Kiválóan szaporodnak zabpehely etetésével vagy sajton, a sajtot azonban nagyon vékony szeletekre kell vágni, és egyszerre csak keveset szabad adni belőle.

  izom Trichinella lárvák antibiotikumok gyermekek giardiasisához

  Sokkal gyorsabban szaporodik, mint a televényférgek. Ivadékkal is etethető, összevágva, akár napos ivadék is fogyaszthatja Étrendi hatása megegyezik a televényféregével. Mikró közelében ne tartsuk, könnyen átfertőződik és tönkremegy.

  férgek egy csecsemőben

  Szállítás grindal fereg és fizetési módja Szállítás alapdíja.