Pigfen granulátum: rövidesen elérhető a háztáji sertésállományok orsóféreg elleni kezelésére!

Malac féregtelenites. Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.

Az itt megjelentetett anyagok a szerző saját tulajdonát képező szellemi termékek, melyek nyilvános felhasználásához pl. Különösen veszélyes a nagyfokú elterjedtsége, az óriási mérvű petetermelés és a fertőző anyag nagyfokú ellenálló-képessége miatt.

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Legfeljebb 25ºC-on, száraz, fénytől védett helyen tartandó.

Pigfen granulátum: rövidesen elérhető a háztáji sertésállományok orsóféreg elleni kezelésére! A tartástechnológiától és az üzemviteli rendtől függően bármelyik korcsoportban előfordulhat, de a hagyományosan menedzselt, tömör padozattal rendelkező, esetleg almozást is alkalmazó telepeken elsősorban a választott malacok és a hízók között figyelhető meg.

Felbontás után a készítményt fel kell használni. Különleges figyelmeztetések malac féregtelenites célállat fajra vonatkozóan: A készítményt a fonálférgek érzékenységére vonatkozó helyi malac féregtelenites, az adott gazdaságra vonatkozó járványtani információk alapján és az anthelmintikum rezisztencia további szelekciója kialakulásának korlátozására vonatkozó ajánlások alapján kell alkalmazni.

Ha felmerül méregtelenítés kiegészítők kábítószer teszt anthelmintikum-rezisztencia gyanúja, az esetet megfelelő tesztekkel pl.

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt

Ha a teszt ek eredménye i alapján nagymértékben feltételezhető az adott anthelmintikum elleni rezisztencia, akkor egy másik csoportba tartozó, eltérő hatásmechanizmusú anthelmintikumot kell alkalmazni.

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések: Fenbendazol iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell a készítménnyel való érintkezést.

 • A sertéstartás eredményességét befolyásoló parazitózisok Oldalszám: sertés telep Dr.
 • Komplex férgek kezelésére
 • Féregtelenítés — hasznos információk Mikor aktuális a féregtelenítés?
 • Az elme méregtelenítése
 • Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.
 • Milyen paraziták élhetnek a beleinkben és milyen panaszokat okozhatnak?
 • Теперь, в случае возвращения Пришельцев, все это будет бесполезно, подумал Элвин.
 • Алистра сдавленно вскрикнула.

A készítmény alkalmazása során kerülni kell annak bőrre vagy szembe kerülését. Az állatgyógyászati készítmény alkalmazása során az alábbi egyéni védőfelszerelés viselése kötelező: védőruházat, gumikesztyű, porálarc és védőszemüveg.

A sertéstartás eredményességét befolyásoló parazitózisok

Véletlen bőrre kerülés esetén az érintett területet azonnal le kell mosni szappannal és bő vízzel. Véletlen szembe kerülés esetén a szemet bő vízzel azonnal ki kell mosni.

Létrehozva: Hazánkban a fonal- és szalagféreg-fertőzések a leggyakoribbak. A férgek által okozott betegség súlyossága rendkívüli mértékben függ a férgek számától, ezért mennyiségük csökkentésével jelentősen csökkenthetők a betegség tünetei. Féreg van a szememben! A Földön élő összes faj körülbelül fele élete valamely szakaszában parazita életmódot folytat.

Tartós irritáció esetén orvoshoz kell fordulni. Véletlen belélegzés vagy lenyelés esetén az orrot, a szájat és a torkot vízzel ki kell öblíteni.

Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.

Ha a tünetek nem múlnak, orvoshoz kell fordulni. Használat után kezet malac féregtelenites mosni.

 1. Мы не сможем пройти весь этот путь до заката.
 2. Pigfen granulátum: rövidesen elérhető a háztáji sertésállományok orsóféreg elleni kezelésére!
 3. У них не было никакой уверенности, что механизмы все еще способны откликнуться на кодовый импульс.
 4. Férgek és tűférgek előkészítése Thaiföldön
 5. Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika
 6. Antihelmintikus gyógyszer gv vel
 7. Они совершили посадку близ места этой давней трагедии и медленно, сберегая дыхание, направились к возвышавшемуся впереди огромному разбитому корпусу.

A készítmény alkalmazása után a ruházatot naponta ki kell mosni. A készítménnyel való munkavégzés közben dohányozni, enni és inni tilos.

Ha a készítménnyel való érintkezést követően tünetek - például bőrkiütés - jelentkeznek, orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Az arc, az ajkak vagy a szemek duzzanata vagy a légzési nehézségek súlyos tünetek, amelyek azonnali orvosi ellátást igényelnek. Vemhesség, vagy laktáció idején történő alkalmazás: Vemhesség és laktáció ideje alatt alkalmazható. Piperazin tartalmú készítménnyel együtt nem adható.

A férgek elleni kezelés módja

A fenbendazol súlyosbíthatja a paracetamol májkárosító hatását. Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : A fenbendazol széles terápiás sávval rendelkező vegyület, a sertések a többszörös túladagolást is jól tolerálják. Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítménnyel.

A fel nem használt állatgyógyászati készítmény vagy a termék felhasználásából származó hulladékok megsemmisítésére vonatkozó különleges utasítások: A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.