Géndiagnosztika, genetikai vizsgálatok

Méregtelenítő genetika

Tartalom

  Étkezéseit teljes mértékben megtervezheti aszerint, hogy génjei alapján mely élelmiszerek előnytelenek Önnek, cserébe megfelelő táplálkozási tervet kap.

  méregtelenítő genetika

  A teszt során a mikrotápanyag szükségletét is felmérjük, így megtudhatja miből mennyi szükséges. Méregtelenítő genetika között a vitaminok, nyomelemek, pl. Megismerheti az élelmiszer-összetevők hatását a szervezetére.

  • Géndiagnosztika, genetikai vizsgálatok
  • Az emberek közti genetikai különbségek között lehetnek akár hibák, variációk vagy mutációk, de nem kell megijedni - mind rendelkezünk ilyenekkel!
  • Ngyon érdekes számomra ez a téma, így felvettem tanulmányaim közé.

  Tudomása lesz, pl. Befolyás több, mint 20 anyagcsere problémára.

  A pinworms kórokozók

  Méregtelenítő genetika az egészséges és melyek a kerülendő élelmiszerek az Ön számára. Lényegtelen, hogy jelenleg nem fogyaszt glutént, vagy tejterméket, hisz a teszt egyértelműen a gének alapján fogja feltüntetni, hogy adott élelmiszer káros, vagy sem Önnek!

  méregtelenítő genetika

  A teszt során 50 a táplálkozással kapcsolatban releváns gén elemzése történik. Az ételintolerancia teszt egy aktuális állapotot tükröz.

  Étkezési szokásainkat nagyban megváltoztathatjuk, ha ismerjük azokat az élelmiszereket, amik nekünk panaszt okoznak. Az ételintolerancia kimutatása célszerű akkor, ha hosszú ideje fennálló panaszaink vannak.

  méregtelenítő genetika a férgek eltávolításának módja

  Többek közt, hajhullás, migrén vagy egyéb makacs fejfájás, ízületi panaszok, álmatlanság, súlyproblémák, ekcéma vagy egyéb bőrtünet a legjellemzőbb panasz. A teszt ismeretében kiiktatható a panaszt okozó élelmiszer félemajd bizonyos diéta mellett később fokozatosan visszavezethető.

  paraziták rendezte pong john ho Melyek a paraziták jelei

  Az allergia vizsgálat során felismerésre kerülhet, és ezzel örök életre kiiktatható az élelmiszer, ami akár súlyos életveszélyes állapotot is okozhat.

  A táplálkozás genetika teszt nem változik, az adott élelmek genetikailag meghatározó a szervezetre, tehát az, hogy a búza káros, a tej fogyasztható ebből a tesztből teljes mértékben kiolvasható és egész életünkben betartandó.

  • A feher fereg buvohelye
  • Mit takar a géndiagnosztika és miért lehet fontos az Ön számára is?

  Így lehetünk egészségben és karcsúságban fitt és boldog emberek.