Értékelés:

Paraziták dokumentumfilm, Index - Kultúr - Az Élősködők lett a legjobb film, Phoenix és Zellweger a legjobb színészek

Tartalom

  Támogass te is!

  Magyar idő szerint hétfő hajnalban átadták a Oscar-gála díjait. Ez volt zsinórban a második olyan díjátadó, amit műsorvezető nélkül vezényeltek le, de ez semmit nem akasztott meg, a központi figurát mindig sikeresen helyettesítette egy-egy vendég vagy vendégpáros. Nem hiányzott a tradíciónak számító, az év filmjeit összefoglaló nyitómonológ sem, ezt tökéletesen megoldotta Janelle Monaé zenés előadása, és utána rögtön Steve Martin és Chris Rock marhulása.

  paraziták dokumentumfilm

  Az első meglepetés az Élősködők díja volt, ami a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában nyert, és olyanokat ütött ki maga mellől, mint a Tőrbe ejtve vagy a Volt egyszer egy… Hollywood. A legjobb filmes győzelme pedig történelmi pillanat volt, és nem csak azért mert ez volt az első dél-koreai film, amit valaha jelöltek az Oscar történetében.

  modern kezelés a férgek számára vörös fenyő tű olaj paraziták

  A legjobb filmnek járó díjnál Bong Joon Paraziták dokumentumfilm rövid köszönőbeszéde után lekeverték a mikrofont, de a színpadon álló alkotók addig kérlelték a rendezőket, hogy még paraziták dokumentumfilm egyik producer, Miky Lee is beszélhetett aki a gyártó CJ Entertainment elnöke is.

  Várható volt, hogy Roger Deakins operatőr szobrot kap az fényképezéséért, Brad Pitt lesz a legjobb férfi mellékszereplő, és hogy Taika Waititit is díjazzák a Jojo Nyuszi forgatókönyvéért. Talán a rendező Bong Joon Ho adta az este legemlékezetesebb beszédét, amikor a legjobb rendezésért járó szobrot átvette, elmondta ugyanis, hogy egyetemistaként Scorsese fajta férgek, ha tanulta a filmkészítést.

  paraziták dokumentumfilm

  Egy adott ponton az Oscar közönsége felállt, és állva tapsolta meg Az ír rendezőjét. A dél-koreai alkotó aztán hozzátette, hogy a másik paraziták dokumentumfilm, Quentin Tarantino már akkor elkezdte ajánlani másoknak a filmjeit, amikor még Amerikában nem is ismerték a nevét.

  paraziták kezelése propolissal

  Phoenix beszéde is emlékezetes volt, önkritikus volt magával, elmondta, hogy korábban önző volt, és nehéz volt vele dolgozni, és kifejtette azt, hogy az emberiség az egyetlen faj a Földön, ami ekkora kárt tud okozni, de mégis képes lenne olyan rendszereket létrehozni, amikkel változtatni lehetne ezen. A műsorban egy igazán váratlan fordulat volt: egy zenés montázs után megjelent a színpadon Eminem, és egy sokszereplős zenekar segítségével előadta a Lose Yourself című számát, ami ugye a 8 mérföld című film betétdala.

  Annyi mindent bejelentettek előre az idei Oscarra, de a rapper feltűnését nem.

  parazita tabletták az emberek számára hogy mennek a körféregek a kezelés során

  Zenében az idei gála erős volt, a legjobb betétdal kategória összes jelöltje előadta a számát, a többi zenés vendég mellett.

  Galéria:

  ha az enterobiosis megtalálható a kertben aszcariasis orvosok fóruma