Tetra Medica Contralck ml (darakór) - Vital Pet

Tabletták bőrparazitákhoz

Ne maradjon le akcióinkról!

További tünetek lehetnek még a hintázó úszás, sötét elszíneződés, étvágytalanság, és a végső szakaszban teljes apátia. A Sera Baktopur Direct gyorsan felszívódik a halak setjeibe, és a giardiasis időpontja küzdi le a betegséget, ezért minden fázisban tabletták bőrparazitákhoz.

tabletták bőrparazitákhoz

További előnye, hogy a még egészséges halakat is megvédi a fertőzésektől. Súlyos esetekben a Baktopur Direct gyógyhatású készítményt intenzív fürdőként kell alkalmazni.

Használati utasítás: 50 liter akváriumvízhez adjon egy tablettát.

Philips 2200 LatteGo - Útmutató a karbantartáshoz és tisztításhoz - Philips Magyarország

A kezelés alatt jól levegőztesse az akváriumot, kapcsolja ki a CO2 adagolást, és ne alkalmazza az aktív szén szűrést. Amennyiben a halakon még látszódnak a betegség jelei, úgy ismételje meg a kezelést.

  1. Akváriumi gyógyszer
  2. sera Costapur ml | ABC-ZOO
  3. Tetra Medica Contralck ml (darakór) - Vital Pet
  4. Gyógyhatású készítmények
  5. Mint a megelőzés érdekében
  6. Paraziták jellemző
  7. Törpe helmint

Amennyiben a betegség már nagyon előrehaladott, ajánljuk a beteg halakat egy tartályba tenni 30 percre, amelybe 2 liter akváriumi vizet tegyenek 1 tablettával. A használt tabletták bőrparazitákhoz öntsék a lefolyóba.

tabletták bőrparazitákhoz

A halakat tegyék vissza az akváriumba, ahol normál gyógyszer koncentráció van. Ha egészségesek a halak, akkor a vízcsere után a vizet Sera Aquatan-nal és Sera Nitrivec-kel elő kell készíteni.

tabletták bőrparazitákhoz a helmintfertőzések megelőzése az óvodában

Ez azért nagyon fontos, mert a Sera Baktopur Direct a szűrőben levő hasznos baktériumokat is elpusztítja. Kiegészítésként ajánljuk a Sera Super Carbon-nal való szűrést.

A kezelés után erősítse meg halai ellenálló képességét Sera Fishtamin vitaminkúrával.

tabletták bőrparazitákhoz detox kettőspont tisztít gut javítás kapszulák

Összetétel: nifurpirinol 27,6 mg, semleges kötőanyag 1,0 g Értékeld a terméket! Oszd meg a véleményed a termékről, ezzel segítve a többi gazdit!

Minél tartalmasabb hozzászólást írsz, annál nagyobb az esélyed nyerni a nyereményjátékunkban.

Ne maradjon le akcióinkról!

Fontosnak tartjuk, hogy csak tartalmas és megfelelően szerkesztett, a felhasználók számára értékkel bíró tartalom jelenjen meg az oldalon.

Ebből adódóan csak olyan hozzászólásokat tudunk megjeleníteni, amelyek ezen feltételeknek megfelelnek. Oszd meg a véleményed!