Walterféreg

Walter fereg

walter fereg

Walterféreg Az alábbi írásban a walterféreg otthoni tenyésztését szeretném bemutatni. A walterféreg ,5 mm hosszú trópusi féreg. A szaporaságának és a méretének köszönhetően, kiváló eleség, ha a banánféreg már túl picinek bizonyul.

walter fereg gyógyszerek emberi paraziták megelőzésére

Természetesen vannak olyan halak, amiknek még a walterféreg is túl nagy, őket pl. Az elevenszülők, vagy más a kezdetektől nagyobb eleséggel etethető ivadékok is szívesen fogyasztják a walterférget, amit a műeleségekhez képes gyorsabb növekedéssel hálálnak meg.

Fél óra múlva általában újra kell nedvesíteni, mert a zabpehelyliszt addigra felveszi a folyadékot.

Kategória: szotyika Megjelent: Sajnálatos modon gondolom többen hallotátok hogy több száz Corydoras ivadékom pusztult el egy rejtélyes betegség miatt, ami 24 óra alatt tökéletesen lepusztitotta a cory ivadékokat. Mivel a mai napig nem kaptam orvosi szakvéleményt e relytélyes betegségről, igy a saját kezembe vettem az ügyet és egy kis tesz formályában megvalositottam és előidéztem ismételten ezt a betegséget amit nem más okoz mint a walterféreg. Tehát mi a tanulsága ennek?

A lényeg walter fereg olyan nedves legyen a massza, hogy éppen ne folyjon meg. A massza tetejére ezután jöhet egy kis indító oltásmennyiség tőlem beszerezhető.

walter fereg kezelés kálium permanganáttal férgekkel

A dobozokat jól záró fedővel kell lezárni, amiknek a tetejét belülről kifelé néhány helyen egy tűvel ki kell szúrni. A lyukasztás iránya azért fontos, mert így a műanyag sorjától nem tudnak beleköltözni a muslincák és egyéb rovarok a dobozba.

walter fereg

Felmászott walterférgek A férgek meleg helyen max. Ha már elég sokan vannak de lehet a tenyészet indításakor isakkor ásványvizes vagy üdítőitalos üvegből csiga alakú csíkokat kell kivágni. A csíkok vastagsága akkora legyen, hogy ha teljesen belenyomjuk a közegbe, még akkor is legalább 0,5 cm kilátszódjon belőle.

Tiszta és tisztátalan Walter Veith magyar felirat

A csigák tetejére lapos műanyaglapokat kell helyezni. A műanyagcsíkokat azért kell csiga alakura meghajtogatni, hogy a ráhelyezett műanyaglapokkal minél nagyobb felületen érintkezzen, ezáltal minél több helyen tudjanak felmászni a férgek a műanyaglapra, anélkül hogy azt összepiszkolnák azt a zabpelyhes masszával.

A műanyaglapokat ezért közvetlenül bele lehet mosni a kishalak vizébe, ahol akár 1 napig is életben maradhatnak, ezért nem kell attól tartanunk, hogy ha véletlenül túletetnénk, hogy a megmaradt eleség bomlásnak indul és beszennyezi a vizet. Vízben sokkal lassabban süllyednek, mint a banánférgek, ezért az ivadékoknak több idejük van rá walter fereg vadászni.

milyen férgek léteznek emberi horogférgek tünetei és kezelése

A kis műanyag csigákat el is lehet hagyni, ebben az esetben a férgecskéket egy walter fereg ecsettel a doboz oldalfaláról, a massza fölül lehet leszedni és belemosni az akváriumba. A tenyészet idővel kb.

walter fereg

Ha túlfolyós volna addigra a massza, akkor egy kis zabpehelylisztet is szórjunk rá. Érdemes néhány hét eltolással több tenyészetet csinálni, így folyamatosan rendelkezésre áll majd ez a kiváló eleség.

Békásmegyes hév állomás és a Műegyetem közötti útvonalon fogok mozogni, Írj privátot! Galagonya válaszolt 3 4 éve 2 hónapja Sziasztok! Korábban nevelgettem én is mindkét féregből, de sajnos egy idő után bedöglöttek vagy kiszáradtak. Most viszont ahogy olvastam a hasznos tartási infókat újra kedvet kaptam hozzájuk!

Share this:.